Нови домове на Renault, Nissan и Dacia в Бургас

Main September 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8860 views | no comments

На 16 септември „Омникар Ауто“, оторизиран дилър на марките Renault, Dacia и Nissan, откри официално своя нов обект в Бургас. Той се състои от два отделни шоурума за нови автомобили – един за марките Renault &Dacia и още един за Nissan, както и експресен сервиз и пункт за годишни технически прегледи. Общата площ на автокомплекса е 1160 кв. м, подемниците са 6, а работните места общо 10. Комплексът е построен между магазините „Кауфланд“ и „Практикер“ на ул. „Янко Комитов“ №5.
Това е най-голямата инвестиция на „Омникар Ауто“ ООД извън гр. Пловдив – приблизително 1 000 000 лв. Към общата площ на сервизите трябва да добавим и действащия към момента автокомплекс с обща площ 1250 кв. м, включващ механичен сервиз – 550 кв. м, 8 подемника, 11 работни места и сервиз авторепаратура с площ 550 кв. м, 1 камера за боядисване и 2 зони за подготовка. Той се намира на бул. „Владимир Вазов“ № 7.
След откриването на комплекса в Бургас „Омникар Ауто ООД“ ще насочи усилията си към построяването и пускането в действие на нов шоурум, гаранционен и извънгаранционен сервиз за марката Nissan в Пловдив. Общата му площ ще бъде 560 кв. м, ще разполага с 4 подемника и общо 7 работни места.
„Искам да благодаря на моите партньори, с които приехме това предизвикателство и успешно се справихме с него. Искам да благодаря и на всички участвали в реализацията на този обект, начело с фирмата главен изпълнител, за това, че успяха да се справят с изключително кратките срокове и с необходимото качество. Отправям специални благодарности на партньорите ни от „Рено Нисан България“ за предоставената ни възможност и гласуваното ни доверие. Надявам се тази инвестиция да е първата от поредица подобни стъпки“, сподели Златомир Ангелов, управител на „Омникар Ауто“.

 
Keywords:   nissan, renault, renault dacia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...