Новият A-Class става iPhonе на колела

Main February 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6855 views | no comments

Mercedes-Benz разпространи първите снимки на интериора на третото поколение на A-Class с пет врати. Основната цел на компанията е да извади на показ мултимедийната система, която е тясно свързана със смартофона на шофьора. Такова решение има и при новия Audi A3.
На екрана на централната конзола в автомобила ще можем да преглеждаме акаунта си във Facebook и Twitter, да четем електронната си поща, да получаваме SMS-съобщения, да избира и да слуша мелодии от колекцията на смартфона си. Набирането на телефонни номера, вкарването на събития в календара и др. функции ще са достъпни чрез гласови команди. Системата ще има достъп до интернет-радио, картография Garmin и онлайн известяване за задръствания.
С новия A-Class компанията иска да привлече по-младежка аудитория, като направи модела по-спортен и интересен от предишното поколение.
Новият модел ще бъде изграден на модулна платформа с предно предаване, а в гамата ще влязат 4-цилиндрови дизели с 1,8-литров работен обем, развиващи макс. мощност 109 к.с. и макс. въртящ момент 250 Нм или 136 к.с. и 300 Нм. Бензиновите мотори ще са 1,6-литров работен обем и мощности 122 к.с. или 156 к.с. Предвиден е и вариант AMG c четири задвижващи колела.
Премиерата на новия A-Class ще се състои в началото на март на салона в Женева, а „горещата“ версия ще дебютира през септември в Париж.

 
Keywords:   Audi A3, garmin, mercedes benz, sms
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...