Новият CLS през очите на Brabus

Main February 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3323 views | no comments

Brabus показа тунинг програма си за второто поколение на Mercedes-Benz CLS.
В аеродинамичния тунел на Brabus са тествани всички елементи от външния кит, който се състои от нова предна броня, променени въздухоотвори с LED светлини, спортни калници с хриле, странични прагове, заден спойлер и по-ниска задна престилка, от която излизат четирите накрайника на спортната изпускателна система.
Предложенията за окачването са две. Спортни пружини, които свалят клиренса с 30 мм или Airmatic въздушно окачване, при което височината може да се намали с 35 мм. Монолитните джанти са с размери от 17 до 20 цола.
Тунинг програмата не се предлага единствено за най-мощните версии на CLS. Тя е достъпна дори и при CLS 250 CDI BlueEFFICIENCY, която е екипирана с кит Brabus ECO PowerXtra D4, вдигащ мощността с 31 к.с. и увеличаващ въртящия момент до 560 Нм.
За CLS 350 CDI BlueEFFICIENCY немският тунер предлага контролно устройство ECO PowerXtra D6S, което може да се монтира за 45 минути. В „Eco” вариант въртящият момент е увеличен от 620 на 690 Нм между 1600 и 2400 об/мин. Мощността тук остава непроменена, докато не се премине на режим „Sport”, където тя скача от 265 на 313 к.с. Така турбодизеловият модел ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,9 секунди и има електронно ограничена до 250 км/ч максимална скорост.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...