Новият Ford Taurus - Безопасност и комфорт

Main June 17, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 963 views | no comments

Новият модел Ford Taurus е предназначен за тези екстремни личности, които знаят какво е да притежаваш кросоувър и се възползват от възможностите му. Същевременно пътниците, возещи се в този автомобил, могат да се чувстват сигурни.

Производственият и маркетинговият отдел на компанията определят новия 2010 Ford Taurus като най-интелигентното голямо превозно средство. Тази оценка се дължи на положителните му характеристики за безопасност, комфорт и функционалност. Моделът има четири врати.

Дизайнерският екип на Ford фокусира вниманието си върху здравината на автомобила отвън и ширината отвътре. Целта им е да вложат в новия Taurus характерните за колите на Ford външен вид, усещане за комфорт и забавление. Макар и някои детайли относно модела все още да не са ясни, то едно е сигурно - той ще бъде впечатляващ.

Инженерният отдел на Ford се е постарал да създаде привлекателен автомобил, който да се шофира с удоволствие. Създаден е за 12 месеца и предлага най-новото и интересното от продуктовата линия на Ford. Представлява стъпка в правилната посока за американския автомобилен производител

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...