Новият Land Cruiser 150 вече в България

Main January 29, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7985 views | no comments

Новият Land Cruiser 150 продължава традицията на модела и съчетава здравината и офроуд способностите с удобството, качеството и функционалността в интериора.
Eкстериорът e станал още по-забележителен и респектиращ. Дизайнът на предницата на автомобила е доминиран от високо разположената радиаторна решетка с изцяло нов дизайн. Нейната солидна вертикална структура подчертава здравината, качеството и изключителните възможности на автомобила извън пътя. Повдигнатите фарове вече включват вертикално разположени халогенни или LED дневни светлини, които следват линията на радиаторната решетка. Новост за модела са новите LED светодиодни фарове при средните нива на оборудване. Новата броня на модела с нови интегрирани фарове за мъгла е значително по-издута и внушителна с цел повишаване на защитата на пешеходците. В задната част на автомобила се отличават новите стоп светлини с триизмерен дизайн. Както в стоповете, така и във фаровете е интегрирано логото Land Cruiser. Профилът на автомобила се подчертава от нови 17-цолови алуминиеви колела с 6 лъча или 18-цолови колела с 6 двойни лъча.
Интериорът е обновен, впечатление правят новите контролни прибори за избор на режимите на терен и офроуд настройки, обновеното инструментално табло с нов вграден 4,2-инчов TFT цветен мултиинформационен екран, както и новият дизайн на седалките с нови цветови съчетания на тапицерията. Централната конзола е запазила широката си отвесна форма с изразено големи бутони на мултиинформационната система и офроуд системата на автомобила. В горната част се намира 7-инчов цветен екран, който изобразява навигацията, аудиосистемата и картината от камерите в автомобила. Системата Multi-Terrain Monitor осигурява 360-градусов обзор на 7-инчов дисплей чрез 4 цветни камери с управление от волана. В долната част на централната конзола се намират новите контролни прибори на системите Multi-terrain Select и Crawl Control за движение извън пътя. Големият въртящ се селектор улеснява превключването между различните режими или избирането на скоростта на катерене или спускане при тежки офроуд условия.
Пътното поведение е значително подобрено,благодарение на нови настройки на окачването, адаптивното окачване (AVS) и системата за кинетично динамично окачване (KDSS). Предното независимо окачване с двойни носачи и задното 4-звенно окачване с твърд заден мост са с оптимизирана работа на амортисьорите, което повишава комфорта и стабилността на автомобила, като в същото време гарантира още повече издръжливост. Адаптивното променливо окачване (AVS) позволява настройването на пътното поведение в 3 режима – Normal, Comfort и Sport – само чрез натискането на един бутон на централната конзола. Електрониката на системата за кинетично динамично окачване (KDSS) е пренастроена за оптимизиране на работата на стабилизаторите, което дава още повече комфорт и сигурност на пътя и извън него.
Новите технологии в Land Cruiser 150 осигуряват както повече удобство, така и повече сигурност. Водачът е значително улеснен с автоматичните светлини за движение през деня (DRL) и с 4,2-инчов TFT мултиинформационен цветен дисплей между контролните прибори с 2 иновативни офроуд спомагателни системи: Off Road Body Angle Monitoring и Off Road Traction Monitoring. Първата система показва с цветна графика страничния наклон на автомобила, с предупреждение след наклон 25

 
Keywords:   toyota
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...