Новият Mazda CX-7 - Ще има своя дебют в Европа

Main August 15, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1263 views | no comments

На автомобилното изложение във Франкфурт ще бъде представен новият модел Mazda CX-7. Той въплъщава „обновеното лице” на компанията, което се вижда и в Mazda6 и Mazda3.

Mazda CX-7 е оборудван с 2.2-литров турбодизелов икономичен двигател MZR-CD с директно впръскване на горивото.Моделът отговаря на изискванията Euro Stage V, свързани с нивата на отделените вредни емисии. Това е един SUV с достатъчно пространство за пътниците. Има малък разход на гориво и отделя ниски нива на вредни емисии.

Mazda CX-7 е пъвият японски автомобил, който има дизелов двигател, снабден със системата Selective Catalytic Reduction (SCR) - технология за селективна каталитична редукция. Тя намалява количеството на вредните газове, без да ограничава развиваната мощност. Технологията ще бъде достъпна за европейските клиенти на компанията при закупуването на версията на спортния кросоувър Mazda CX-7 с дизелов двигател. Автомобилът ще бъде пуснат в продажба през месец октомври.

Системата Selective Catalytic Reduction е с компактен дизайн. Багажното отделение на Mazda CX-7 има същата вместимост от 455 литра, каквато е и при версията на модела с бензинов двигател.

Новият модел доказва на европейските клиенти на компанията, че ще им се предоставят все по-екологични и икономични модели. Mazda CX-7 е снабден със системата за спестяване на горивото i-stop system, a в последствие може да бъде оборудван и с водороден роторен двигател.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...