Новият SEAT Leon ще бъде показан следващата седмица

Main July 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4060 views | no comments

В мрежата попаднаха снимки на третото поколение на автомобила SEAT Leon. Според някои информации новият модел ще бъде представен още през следващата седмица. По този начин автомобилът ще направи публичен дебют далеч преди началото на автомобилния салон в Париж, където беше планирана премиерата на новия SEAT Leon.
Автомобилът е построен на една и съща платформа с Audi A3 и седмото поколение Volkswagen Golf. Производителят ще предложи Leon с дизелови и бензинови агрегати от концерна VW Group. В скоро време ще бъде достъпна и версията с пет врати, но в плановете на компанията първоначално е включено производството на модификацията на SEAT Leon с три врати.
През май папараци за първи път издебнаха новия SEAT Leon по време на нощни тестове из Испания.
Известно е, че през тази година марката SEAT ще се върне и на руския пазар. В днешно време на местния пазар са достъпни три модела на испанския производител: Ibiza (в три модификации: спорт-купе, комби, хечбекс пет врати), Leon и всъдеходът Altea Freetrack.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...