Новият Yaris на цена от 23 090 лв.

Main November 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8550 views | no comments

Третото поколение на Toyota Yaris вече се предлага в България. Компанията залага на нов дизайн, богато оборудване и изключителна икономия на гориво. Новият Yaris е по-спотен и по-дързък с удължени линии и изпъкнали брони, придаващи широчина на автомобила. Фаровете също са удължени, за да подсилват агресивната фронтална маска. Задните светлини също са нови, като подсилват изтънчеността на автомобила. Благодарение на технологията Optimal Drive, поведението на пътя е по-мощно и комфортно с изключително икономичен разход на гориво. Балансът между икономичност и комфорт при управление се осигурява от новата Mutidrive-S кутия. Моделът идва с разнообразна гама от богато оборудване, характерно за по-висок клас автомобили. Едно от нововъведенията в третия Yaris е Toyota Touch & Go multimedia и камера за обратно виждане. Интериорът е по-просторен, а багажникът е с обем от 286 литра. Моделът предлага високо ниво на сигурност и безопасност. Снабден е с 9 въздушни възглавници и стандартизиране на VSC за две нива на оборудване.
Вариантите на задвижване са три – 1-литров бензинов агрегат (69 к.с.) с 5-степенна механична скоростна кутия, 1,33-литров (100 к.с.) с 6-степенна механична и 7-степенна автоматична Multidrive-S и 1,4-литров дизелов агрегат (90 к.с.) с 6-степенна механична и 6-степенна Multimode кутия. Базовият Toyota Yaris стартира у нас на цена от 23 090 лв.

 
Keywords:   multimedia, toyota, toyota yaris, vsc
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...