Новият флагман на Шкода- Супърб, дебютира в България на салона във Варна

Main August 22, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2133 views | no comments

Еуратек ООД, изключителен представител на Шкода Ауто за България, ще участва на Автомобилен салон Варна 2008 (30 август – 07 септември 2008 ) с щанд в зала Хореография, на площ от 112 кв.м.

За чешкият автомобилопроизводител Шкода Ауто 2008 година е годината на напълно новата Шкода Супърб. Новият модел бе представен за първи път на ежегодния автомобилен салон в Женева тази година. Премиерата на новия Супърб в България ще се състои на щанда на автомобилното изложение във Варна, където посетителите ще могат да разгледат новата Шкода Супърб с оборудване Елеганс и двигател 2.0 TDI/140 к.с. Automatic DSG.

Напълно нов, с оригинален и елегантен дизайн, новият Супърб впечатлява със своята функционалност. Двойно отварящата се пета врата TwinDoor е оригинално нововъведение, патент на марката Шкода. Когато натиснете Softtouch-бутона в средата на петата врата, багажникът ще се отвори като капак на седан. Когато затворите капака и натиснете бутона отново, петата врата ще се отвори като на практичен лифтбек автомобил, позволявайки неограничен достъп до багажното отделение и лесно прибиране на обемисти предмети. Новият Супърб може да бъде оборудван с Паркиращ асистент, който включва 4 задни сензори и допълнителни 2 сензора, необходими при паркиране.

Автоматичната 7-степенна скоростна кутия (DSG) (само за моделите с двигател 1.8 Turbo FSI/160 к.с.) представлява уникална нова технология. Плавното и бързо превключване създават изключително приятно изживяване зад волана, а също така и ниска консумация на гориво, която е характерна за всички двигатели на модела. Добавени са и всички необходими за комфорта екстри кат оцентрално заключване, климатик, електрически стъкла и огледала с подгряване, ABS, ASR, MSR, MBA, преден подлакътник и много други.

Новият Супърб се предлага с 3 бензинови (най-мощният от които е V6 3.6 FSI 24V/260 k.c., 4x4, DSG Tiptronic) и 3 дизелови двигателя (включително двулитров Common Rail - за първи път в асортимента от двигатели за моделите на Шкода).

На щанда ще бъдат изложени и новата Фабия с оборудване Амбиенте с двигател 1.4 MPI 16V/86 k.c. и новата Фабия Комби с оборудване Елеганс с двигател 1.6 MPI 16V/105 k.c.
Моделът Фабия е сред най-просторните автомобили в своя клас. Вътрешното пространство е изключително щедро, като предлага повече пространство за главите отзад, както и повече място за коленете и краката. Автомобилът се предлага с 4 нива на оборудване: Класик, Амбиенте, Спорт и Елеганс и широк диапазон от опционално оборудване, позволявайки на клиентите да изразят своя индивидуален вкус.

Новост при Фабия е пакетното оборудване Фреш, който е един икономичен вариант на модела с добавен задължителния за комфортното пътуване механичен климатик.

Шкода Октавия Комби Скаут е създадена да преодолява препятствия. Тя предлага сигурност и безопастност както по неасфалтираните пътища и острите завои, така и в ежедневния градски трафик по магистралите.

На щанда на Еуратек ООД посетителите ще могат да разгледат Октавия Комби Скаут с двигател 2.0 TDI/140 к.с., 4х4.

Компактният семеен автомобил Шкода Румстър набра популярност на нашия пазар благодарение на своя оригиналнен дизайн и на гъвкавото използване на интериорното пространство чрез седалковата система Varioflex. На щанда ще бъде изложен моделът Шкода Румстър с оборудване Стайли двигател 1.4 TDI – PD/70 k.c.

По време на автосалона във Варна Еуратек ООД ще предложи специални цени и лизингови схеми на своите клиенти.

 
Keywords:   dsg, tdi 140
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...