Ново Caddy BiFuel от Volkswagen

Main May 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5395 views | no comments

Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че след няколко седмици ще започне да приема заявки за новата LPG версия Caddy BiFuel.

Новият Volkswagen Caddy BiFuel е оборудван с 1.6 литров, четирицилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 75 кВт или 102 консик сили, който гарантира комбиниран разход на гориво от 10.3 литра на 100 километра при употреба на LPG (167 грама CO2 на километър). В бензинов режим на работа, панелният ван се нуждае от 8 литра (187 грама CO2 на километър) за изминаването на същото разстояние.

LPG резервоарът на новото Caddy BiFuel е с вместимост от 45 литра и е позиционирът под пода, като по този начин не се намалява товарната вместимост на превозното средство. В комбинация с бензиновият резервоар (60 литра), свободният пробег на вана е над 940 километра. В LPG режим на работа, автономността е около 460 километра.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...