Новото Audi A3 идва в четири варианта – хечбек с три врати, кабриолет, Sportback и седан

Main October 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2925 views | no comments

Audi подготвя четири варианта на новото поколение A3. Те ще са разделени на две двойки с различни размери и междуосие. Версията с три врати и карбиолет ще споделят една и съща дължина и междуосие, съответно 4,26 м и 2,595 м. Sportback с пет врати и вариантът седан (известен като концепция A3 e-Tron) ще са с дължина 4,44 м и междуосие 2,630 м. Широчината на всички версии ще бъде еднаква.
Гамата А3 става по-широка с нови варианти, подобно на по-големите A4 и A5. Интериорът на следващото поколение A3 ще бъде вдъхновен от концепцията A3 e-Tron, която бе представена на изожението в Шанхай тази година.
За новото A3 компанията разработва нов 1,4-литров бензинов агрегат с мощност 138 к.с., предлагащ деактивация на цилиндрите. При движение с постоянна скорост от 50 км/ч системата е в състояние да изключи два от четирите цилиндъра, благодарение на което се спестява до 1л / 100 км гориво.
Компанията планира и производство на нов 3-цилиндров дизелов агрегат, както и задвижване на природен газ.


 
Keywords:   Audi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...