Новото BMW Z4 ще бъде по-спортно

Main May 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9305 views | no comments

Следващото поколение BMW Z4 ще бъде по-динамично и спортно, разкрива Insideline, като се позовава на източници от баварската компания. Новото Z4 ще се появи през 2014 или 2015 г. и ще предлага по-директно управление без да губи луксозния си характер.
Дългото торпедо ще бъде скъсено, но внимателно, за да не се загубят американските клиенти, които харесват пропорциите ала-Viper. Динамиката на бъдещия Z4 ще се облагодетелства и от намалената маса. Приоритетно ще бъдат използвани 4-цилиндрови мотори, като 6-цилиндровите версии ще останат само при върховите модификации.
Дизайнерите на BMW ще се стремят моделите на баварската компания да запазват модерен вид през целия си цикъл на употреба. Според проекта новото Z4 трябва да изглежда добре дори 15 години след дебюта си. Така ще се противодейства на бързото „остаряване“, характерно за много нови автомобили днес. Първите модели, разработени в синхрон с тази стратегия, са новите Серия 5, Серия 6 и Серия 3.

 
Keywords:   bmw, BMW Z4, insideline
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...