Новото поколение Infiniti G ще дебютира в Детройт

Main December 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5095 views | no comments

На автосалона в Детройт (14 – 27 януари 2013) Infiniti ще представи новото поколение на модела G. Луксозната лимузина от среден клас е вдъхновена от спортния прототип Emerge-e.
Размерите на новото Infiniti G ще са идентични с тези на BMW Серия 3. Моделът ще запази старата си конфигурация, което означава, че ще се предлага във варианти седан, купе и кабрио. Стартът на продажбите е предвиден за средата на следващата година.
За новия си модел луксозният автомобилен производител от Япония ще използва нова платформа със задвижване на задните колела. Система, задвижваща всичките колела, ще се предлага като опция. В момента Daimler и Renault-Nissan работят върху проект за общ завод в Източна Европа, където ще бъдат сглобявани следващите модели от D-сегмента на двата производителя.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...