Новото поколение Mazda6 ще се появи на пазара още през 2012 г.

Main April 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4620 views | no comments

Mazda официално подтвърди информацията, че световната премиера на новото поколение Mazda6 ще се състои през септември на международния автосалон в Париж. Дизайнът на автомобила е изпълнен в съответствие с новото направление в стила на Mazda, получил названието Kodo - "Душата на движението".
За първообраз на Mazda6 е послужил концепткарът Takeri - седан, оборудван с технологията SkyActiv от последно поколение. В това число, автомобилът е получил бензинова гама двигатели с 6-степенна механична и 6-степенна атоматична предавателна кутия. По-късно Mazda6 ще бъде достъпна и с дизелови агрегати.
Прототипът на последното поколение Mazda6 в момента е на пътни тестове в Европа. Ако се съди по папарашките снимки, новият седан ще бъде леко по-широк от своя предшественик. Междувременно конструкторите обещават, че серийната версия ще се отличава от Takeri само по дръжките на вратите, колелата и огледалата.

 
Keywords:   mazda, mazda6
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...