Някои казват, че aрт директорът ни вече си има дъщеря...

Main August 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7740 views | no comments

Ефектната сияйна нощ на 12-и август, освен преходните и красиви Персеиди, донесе и непреходно красивата Мария, дъщерята на Димо Димов и неговата съпруга Ралица.
Мария тежи 3 кг, дължината и е 50 см, а радостта в очите на нашия приятел – и между другото колега – Димо не можем да опишем с думи прости. Сещаме се само за думите от текста на „Тоника СВ“ и песента „Мария“.
Както и че Димо е и болезнено върл фен на... ФСБ. Без значение от музикално-груповата симпатизантност, обаче, абсолютно цялата редакция до един и една, поздравяваме Големия Димо за прекрасното същество, което е създал заедно със съпругата си Ралица.
Димоооооооооооооооооо, здрави, щастливи! А, и ти пожелаваме един такъв Jag (но триместен) с който да развяваш свежия бретон на малката Мария и обичаната Ралица!

 
Keywords:   jag
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...