ОК Супертранс и Volkswagen заедно за една по-чиста и безопасна столица

Main June 24, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2155 views | no comments

Източник: www.vw-lekotovarni.bg

105 нови таксиметрови автомобили Volkswagen Caddy Trendline 2.0 EcoFuel достави Порше София Изток на столичния таксиметров превозвач ОК Супертранс АД.

Автомобилите са с фабрично оптимирани за работа на природен газ двигатели и освен завидна икономичност, постигат ниски нива на отделяни вредни емисии. Моделът гарантира ненарушено багажно пространство от 750 литра, тъй като монтажът на газовите бутилки е изпълнен под пода на автомобила. Качването и слизането се улеснява максимално от двете плъзгащи врати с отваряне на цели 70 см. За високо ниво на безопасност на движението се грижат серийно изпълняваните системи ESP/BA/ABS/ASR/EBV/EDS/MSR, 4 въздушни възглавници и други оборудвания. Целогодишен климатичен комфорт е гарантиран от полуавтоматичен климатик. Пътническите седалки зад водача могат да се сгъват разделно изцяло напред при нужда от превоз на много обемисти предмети или дори да се извадят на ръка от автомобила за конкретен случай.

Дооборудването на автомобилите като подготовка за таксиметрови е изпълнено директно в завода на Volkswagen и това гарантира висока степен на функционалност и надеждност в процеса на работата.

С настоящия проект ОК Супертранс АД цели постигане на нови качествени стандарти в обслужването на клиентите на таксиметровите услуги. Фирмата оперира в сектора на таксиметровите превози от 1993 година, концентрирала е дейността си на най-тежкия и конкурентен пазар – софийския, а автомобилният й парк наброява понастоящем 1300 автомобила. Най-популярните услуги, които предлага ОК Супертранс АД са таксиметров превоз на пътници, разполага с таксиметрови стоянки на Терминал 1 и Терминал 2 на Летище София и на Централна автогара София. Предстоящ проект на компанията е оборудване с POS-терминали за безкасово плащане.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...