Опитайте BMW xDrive във Facebook

Main December 13, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6960 views | no comments

BMW демонстрира възможностите на системата за задвижване на всички колела BMW xDrive с единствената 3D Multi-player игра BMW xDrive Challenge във Фейсбук. Модерната технология позволява на феновете на марката в социалната мрежа да изпитат системата BMW xDrive в различни модели и при екстремни условия в пресъздаден 1:1 алпийски регион.
Тя може да бъде стартирана от фен страниците на BMW във всички държави от Централна и Източна Европа (за България: www.facebook.com/ bmw.bulgaria). Участниците имат възможност да изберат един от четири автомобила от BMW Х семейството и да се състезават на специално подбрано трасе в алпийския регион Айгер. Доброто представяне предоставя възможност на участниците да придобиват “BMW кредити”, които им осигуряват по-добро класиране, а също и гориво, резервни части и грижа за автомобила, с който се състезават.
Играта BMW xDrive Challenge се провежда в два етапа - първият продължава до края на месец януари 2012 г. В него участниците могат да получат предметни награди от BMW и партньорите на инициативата. Във втория етап, който продължава до края на месец март 2012 г., ще бъдат разпределени покани за участие в BMW Driving Experience 2012 и възможност за реален тест на най-новите модели с BMW xDrive.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...