ОРДЕН „СТАРА ПЛАНИНА” ЗА ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ - КИРИЛ САНДОВ

Main April 19, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2340 views | no comments

На 15 април 2011 г, на тържествена церемония в Гербовата зала на "Дондуков 2, президентът Георги Първанов връчи висши държавни отличия на девет изявени българи. С орден "Стара планина – втора степен, президентът награди Кирил Сандов – за изключително големите му заслуги за развитието на българската икономика и по повод 75 години от рождението му.

В словото си на церемонията държавният глава подчерта, че държавните отличия, които връчва, изразяват не само институционалната, но и обществената признателност за големите наши учени и представители на икономиката и медицината. Според президента техните респектиращи биографии са повод за гордост на цялото българско общество, защото говорят за успехи, основани на знанието, интелекта и силата на човешкия дух, които трябва да бъдат движещия фактор на развитието и просперитета на страната ни.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...