Открий Америка с Jeep

Main March 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3705 views | no comments

В петък Националният дворец на културата стана домакин на изложението „Открий Америка”. Събитието, организирано от Американската търговска камара, бе с цел да предостави информация на заинтересованата публика за възможностите за пътуване до Съединените щати, визовите условия, интересните дестинации за туризъм в страната, различните програми за образование и работа.

На изложението бяха представени и различни американски марки, които традиционно свързваме с духа на Америка. Легендарната Jeep показа моделите Wrangler и Grand Cherokee. Всички посетители участваха в томбола с награди, а най-големият късметлия си тръгна с безплатен самолетен билет до САЩ от Търкиш Еърлайнс. Членовете на Американската търговска камара отбелязаха събитието с вечерен коктейл с храна и напитки от Новия свят, а един от гостите спечели ваучер за уикенд ваканция с автомобил от марката Jeep, предоставен от Балкан Стар.






 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...