Официалният сайт на КИА Моторс България отличен с 2 награди на престижен уеб конкурс

Main July 3, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2405 views | no comments

KIA Motors България (www.kia.bg) спечели първо място в своята категория „Автомобили”, както и голямата награда „Най-добър сайт” 2012.
Конкурсът Български награди за уеб се организира за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът е разделен на четири части: Браншови награди за уеб, медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб и маркетинг награди за уеб.
За всяка от групите журито е различно и е съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.
Тази година конкурсът се проведе през месеците май — юни 2012 г., а официалната церемония по награждаването на победителите бе на 28 юни.
Официалният сайт на KIA Motors България, изработен от Студио X, представя подробно моделите на марката и предоставя различни полезни инструменти като ценови конфигуратор, лизингов калкулатор, виртуален приемчик – онлайн сервиз, указателни карти на дилърските представителства, информация за модели втора употреба с гарантиран произход, специална програма „КИА Фамилна Грижа” и много други за максимална информативност и полезност на своите потребители.
Тази година KIA Motors България чества своя 10-годишен юбилей. Специално за случая компанията разработи и празнична интернет страница - http://www.kia.bg/celebrate_anniversaray/, която информира настоящи и бъдещи клиенти на марката за промоционални условия в продажбите на автомобили, както и атрактивни сервизни услуги. През 2012г. KIA Motors България лансира и 3 изцяло нови модела Rio, Оptima и ceed, които са със силна заявка за успех в съответните сегменти.
Рождения си ден КМБ ще отбележи с още един подарък за всички любители на марката - инвестиция в нов търговско-сервизен комплекс, изграден според най-модерните стандарти в автомобилния бранш и изисквания за корпоративна идентичност на корейския автопроизводител.

 
Keywords:   kia, kia motors
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...