Официално беше открит Шкода Център Бургас

Main July 12, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2988 views | no comments

Официално беше открит най-новият продажбено–сервизен комплекс на Шкода по Черноморието – Шкода Център Бургас. Специално за събитието пристигнаха ръководители на търговския отдел за Източна Европа и Азия от завода-производител Skoda Auto.

Шкода Център Бургас е построен върху парцел с площ от 8 300 кв.м., на РЗП от 1 600 кв.м. Разполага с просторен автосалон на площ от 600 кв.м., в който са изложени всички предлагани модели и модификации Шкода и който позволява да се демонстрира разнообразие от цветове. Модерно оборудвания сервиз е на площ от 500 кв.м. и отговаря на изискванията на завода – производител.

Комплексът разполага още с офиси на площ от 300 кв. м., склад за резервни части – 110 кв.м., трафопост – 400 kV, битови помещения и котелно за отопление на обекта.
Стойността на обекта възлиза на над 2 100 000 евро.
Шкода Център се намира на ул.Индустриална в Бургас, която се оформя като бизнес сектор в града с новопостроените по нея офис сгради. Благодарение на новия комплекс Еуратек ООД ще отговори още по-добре на нуждите на своите клиенти в региона и ще подобри обслужването им. За региона на Бургас вече се извършва регулярна доставка на резервни части и навременно и висококачествено отремонтиране на автомобилите в новия сервизен център.

Тази година Еуратек ООД чества 15 години успешна дейност на българския пазар. За тези петнадесет години фирмата е продала близо 20 000 нови автомобила Шкода. През миналата година с реализирани 3261 продажби фирмата беше на пето място по общи продажби на автомобили сред фирмите – вносители на нови автомобили в България. За поредна година Шкода Фабия бе и най-продаваният автомобил в България. За първите пет месеца на тази година с продадени 1267 автомобила Шкода, фирма Еуратек ООД има 6,63 % пазарен дял от общия брой продадени нови автомобили в България.

След приемането на България за страна-член на Европейския съюз, в началото на тази година фирма Еуратек ООД подписа нов договор с Шкода Ауто АД - специален договор за страните – членове на Европейския съюз.

Новата Шкода Фабия , чиято премиера бе на софийското автомобилно изложение, се посрещна с изключителен интерес от страна на клиентите и вероятно моделът ще повтори успеха на своя предшественик. Шкода Румстър , който е от една година на българския пазар, също отбелязва успешна реализация. Шкода Румстър бе отличен от журналистите от ПАК България за Ван на 2007 г. Лекотоварния Румстър Практик вече се предлага и България от края на миналия месец и очакванията са за добри пазарни позиции. Традиционно добри са продажбите на Шкода Октавия и луксозната Шкода Супърб.

Акцент през 2007 година за Шкода е представянето и въвеждането на пазара на новото поколение Шкода Фабия. Обновена с модерен и свеж дизайн, новата Фабия е сред най-просторните автомобили в своя клас. Вътрешното пространство е изключително просторно, въпреки компактните размери на автомобила. Новата Шкода Фабия предлага за всички пътуващи в автомобила повече място за коленете и краката и така поставя нови стандарти на комфорт при пътуване в своя клас.
Новата Фабия се предлага с 4 нива на оборудване: Класик, Амбиенте, Спорт и Елеганс и широк диапазон от опционално оборудване, позволявайки на клиентите да изразят своя индивидуален вкус. Стандартното оборудване на Класик включва 4 броя въздушни възглавници, триточкови предпазни колани за всички места, ABS+MSR, регулируем волан, брони с цвета на купето и др., а следващото оборудване Амбиенте добавя още климатик, бордкомпютър, антибуксуваща система ASR, предни ел.стъкла, централно заключване и др. Новата Фабия се предлага със 7 различни двигателя. Четири са бензинови, а дизеловите са три. Този асортимент максимално покрива изискванията в сегмента на малките автомобили. Новата Фабия продължава да се предлага с отлично съотношение качество-цена, с което първото поколение Фабия беше популярна. Цените на Новата Фабия започват от 17 886 лв с ДДС.

През тази и следващата година Еуратек ООД продължава да развива своята продажбено-сервизна мрежа. През 2008г. ще започне изграждането на нов продажбено-сервизен комплекс – Шкода Център в София на площ от 20 000 кв м. Вече е изграден новия централен склад за резервни части на площ от 1300 кв м. Предстои изграждането и на нови комплекси в градовете Русе, Хасково и Плевен .

Еуратек ООД традиционно подкрепя автомобилния спорт в България. През тази година продължава единствения едномарков Шампионат Купа Фабия . Шампионатът дава възможност за изява на млади таланти в автомобилния спорт. След оспорвана и емоционална надпревара миналогодишния победител в Купата – Емил Виденов бе награден от фирмата с нов автомобил Шкода Румстър. След седемте състезания тази година победителят ще получи награда – автомобил Нова Шкода Фабия. След всеки кръг победителите в отделните състезания също получават парични и предметни награди .

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...