Оцениха стария Golf на Ангела Меркел за 130 хил. евро

Main April 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4580 views | no comments

Цената на 22-годишния автомобил Volkswagen Golf, по-рано собственост на канцлера на Германия Ангела Меркел, само за един до приключването на интернет аукциона еbay е скочила до 129 995 евро. За това пишат немски информационни агенции. Трябва да подчертаем, че стартовата цена на колата е била 10 хил. евро.
Предполага се, че Ангела Меркел е управлявала колата през първата половина на 90-те години. В обявата, публикувана в сайта, се казва, че колата е била лична собственост на канцлера от 1990 до 1995 г., след това неин собственик става съпругът на Ангела Меркел - Йоахим Зауер, а през 1996 г. автомобилът е бил продаден.
Нека да припомним, че през миналия месец на търг бе обявен и един друг интересен Golf, принадлежал по-рано на вече известната персона Кейт Мидълтън. Обаче организаторите на аукциона не успяха да го продадат, след като наддаването не достигна стартовата цена. Бъдещата херцогиня на Кембридж е притежавала автомобила от 2001 до 2009 г., след което го продава на автодилър в Рединг. Днешните собственици на колата решават да го продадат, като поискали за него минимум 84 000 евро. Но в крайна сметка била предложена цена от едва 9600 евро.

 
Keywords:   volkswagen, volkswagen golf
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...