Очаквайте първия функционален прототип Nuccio в Пекин

Main April 19, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5370 views | no comments

Stile Bertone ще покаже първия функционален прототип Nuccio Concept на изложението в Пекин. За разлика от декоративния модел, показан на Автосалон Женева през март, този ще бъде с променен екстериорен дизайн, ще се задвижва от 4,3-литров V8 двигател с мощност 480 к.с., комбиниран с автоматична скоростна кутия.
В предната част са интегрирани конвенционални светлини, а дългото предно стъкло вече е скъсено. Светодиодният бар в предната броня сега не се увива около калниците, както бе в версията макет, а страничните огледала са станали по-големи, за да осигурят по-добра задна видимост.
Концепцията Nuccio е проектирана от главния дизайнер на Bertone, Майкъл Робинсън, по случай честването на 100-годишнината на компанията. Концептуалният автомобил изобразява следващата еволюционна стъпка на емблематичната клиновидна форма на легендарния дизайн berlinetta от далечната 1970 г.
Прототипът ще бъде обявен за продажба на автосалона в Пекин. Засега няма информация за цената му.

 
Keywords:   bertone
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...