Още две предложения в семейството Logan

Main September 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2471 views | no comments

Бюджетното предложение Logan се превръща в хит на всеки пазар, на който присъства. Търсенето на модела е два пъти по- голямо от първоначално предвиденото от алианса Renault/Dacia. След като продажбите на актуалните му версии надхвърлиха половин милион екземпляра, сега семейството на модела се увеличава с още две версии. Първата от тях се нарича Sandero, а втората е Logan Pickup.

Въпреки че на външен вид няма нищо общо с Logan, Renault Sandero е разработен именно на неговата платформа. Автомобилът ще се произвежда в Бразилия и ще бъде наличен на местния пазар от декември тази година. Малко по- късно той ще присъства и на аржентинския пазар, а най- късно до края на следващата година ще зарадва и европейците.

Logan Pickup ще се произвежда във фирмения комплекс в Питещ, Румъния, а продажбите му ще започнат през следващата година. Пикапът ще се предлага с бензиновата и дизеловата двигателна гама на Renault и ще предложи товароносимост от 800 килограма, дължина на товар от 1.8 метра и 300 литра багажно отделение зад седалките в кабината.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...