Персонални промени в топ-мениджмънта на Fiat

Main September 18, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1113 views | no comments

Fiat обяви днес за персонални промени в топ-мениджмънта на групата. Досегашният СЕО на Fiat Automobiles /марката FIAT/ Лука Де Мео /40 годишен/ е издигнат за маркетинг-директор на групировката. В новата си позиция Де Мео ще отговаря за външната търговска политика и маркетинг на групировката за шестте й марки - Fiat, Lancia, Maserati, Alfa Romeo, Abarth и Fiat Professional LCV, както и за производителите на търговски автомобили Iveco, Irisbus и на селскостопанска техника Case New Holland.

Лоренцо Систино /45 годишен/ замества Де Мео като СЕО на Fiat Automobiles след кратко пебиваване в производителя на селскостопанска техника на FIAT- Case New Holland.

Харалд Вестер /49 годишен/ - досегашен главен технически директор на Fiat Automobiles, ще запази сегашната си длъжност, но ще има допълнителни отговорности по инженеринговата дейност и развитието на Iveco, Irisbus, CNH и Magneti Marelli.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...