Пестим гориво и пазим двигателя с OMV BIXXOL

Main May 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11700 views | no comments

Новата специална гама OMV BIXXOL включва технология за моторни масла, които допринасят за по-нисък разход на гориво и масло, както и за по-дълъг експлоатационен живот на катализатора при бензиновите и дизеловите двигатели. Новите продукти се доставят до основния пазар в Централна Европа и до Близкия и Далечен изток.
Моторните масла трябва да изпълняват петте условия смазване, охлаждане, почистване, предпазване от корозия и уплътняване – всичко това едновременно и независимо при каква температура. Изпълнението на всички тези условия от страна на един-единствен продукт
изисква много познание в комбинация с иновативен подход.
Новото синтетично моторно масло с формула за редуциране на пепелта от изгорелите частици е тествано при екстремни условия, за да може да се гарантира оптимално представяне при всякакви условия. Най-новата технология за добавките предлага 50% повече предпазване от износване в сравнение с обикновените моторни масла. Поради намаленото триене на подвижните части на двигателя се постига намален разход на гориво и намаление на изгорелите газове. Специалните почистващи добавки допринасят за предпазване на околната среда, тъй като те поддържат двигателя чист и удължават експлоатационния живот на филтрите за твърди частици на дизеловите автомобили.
Синтетичната формула намалява с 1,5% разхода на гориво сравнено със стандартните моторни масла SAE15W-40.
Както може да се очаква от един общ продукт, OMV BIXXOL покрива критериите за всички модели автомобили.




 
Keywords:   omv
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...