Победа за VIVACOM Rally Team на рали Сливен

Main September 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3975 views | no comments

Димитър Илиев и Янаки Янакиев, които стоят начело на “VIVACOM Rally Team” (Skoda S2000), завършиха първи на рали “Сливен”, кръг от Националния рали шампионат и кръг от борбата за Източноевропейската купа на ФИА.
След съботния ден, и спечелени 6 от общо 9 етапа, навигаторът на отбора, Янаки Янакиев, сподели : „Искам да поздравя организаторите за добре свършената работа. Всичко е идеално. Бях изненадан колко изпипан е първият специален етап. Сърдечно благодаря и на публиката – всички ръкопляскаха и се радваха при преминаването ни покрай тях, а това ни доставя наистина голямо удоволствие. Имаше и един завой, на който имаше толкова много публика, че не виждахме гората. Надявам се и утре да продължим с доброто си представяне.”
През неделния ден, отборът на “VIVACOM Rally Team” измина безпроблемно и останалите 7 етапа, като завърши първи в генералното класиране. Митко Илиев заяви : „Много сме доволни и сме изключително радостни от победата. В съботния ден дадохме всичко от себе си, и се прибрахме с комфортна преднина от над 3:50 минути. Това ни даде възможността днес да караме малко по-спокойно, без да поемаме излишни рискове и да щадим ресура на автомобила. Искам да благодаря на публиката, която беше окупирала трасето и ни подкрепяше”.
С тази победа, Митко и Янаки продължавват да са начело във временните класирания на Националния рали шампионат и на Източноевропейската купа на ФИА.

 
Keywords:   BG Rally, rally team, Skoda
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...