Полицай велосипедист спря Bugatti

Main August 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6790 views | no comments

Колкото и да превишавате ограниченията за скоростта, с какъвто и автомобил да сте, трудно ще избягате от радиостанциите на пътните полицаи. Вероятно тази мисъл е минала и на шофьора на Bugatti Veyron, движещ се по улиците в Лондон, който, както показва видеото, е отклонен от ченге велосипедист.
Инцидентът е повече от ясен - на автомобила е даден знак да спре, шофьорът се подчинява и е освободен скоро след това. Ако беше в България, вероятно щяхме да сме наясно и с причината, и дори с вечния въпрос „И сега, какво правим".
Според пуснатото в YouTube видео суперколата е била отклонена заради липсата на предна регистрационна табела.
Но явно шофьорът е бил доста възпитан и най-вече умен, защото нищо не би му попречило да избяга от полицейския велосипед в гъстия олимпийски трафик на Лондон. Със сигурност човекът е преценил, че няма да се изплъзне на радиостанциите на властите дори и с една от най-бързите коли в света - Bugatti Veyron, при това с вдигнат заден спойлер.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...