Полски автоапаши тъпанари

Main June 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4325 views | no comments

Преди месец трима поляци успяват да откраднат трио екзотични коли - BMW 7-а серия, Ferrari 599 GTB Fiorano и единствения по рода си екземпляр Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu, направен специално в чест на 100-годишнината на Bugatti през 2009-а.

Наглите или по-скоро тъпи апаши се опитали да прекарат колите в Полша от мястото на кражбата - Обриден, Швейцария през Германия. Редките коли веднага привлекли вниманието на немските пътни полицаи, които на бърза ръка заловили две от колите - баварката и бугатито, като при гонитбата супер-рядката кола била одрана в ограда на къща. Третият крадец зарязал ферарито на гарата във Фурт и в момента се издирва от полицията.

Заловените крадци ще получат доста сериозна изненада, освен очакваното от тях наказание за кражбата. Предявен им е бил митнически документ за такса около половин милион евро, защото открадните коли са регистрирани в Швейцария, която не е част от Евросъюза. При "вноса" на колите в Германия се дължи митнически налог между 10 и 19%.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...