Поредна интерпретация на тема ТТ от Abt

Main February 2, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 892 views | no comments

Германската тунинг компания Abt Sportsline представи пореднат си интерпретация на тема новото поколение на Audi TT. Двулитровият турбо FSI двигател на автомобила е преработен от инженерите на фирмата, в резултат на което максималната му мощност е увеличена с впечатляващите 100 конски сили. От Abt Sportsline са разработили и специален аеродинамичен пакет, преработии са интериора и разбира се са монтирали комбинация 20- или 19- цолови алуминеви джанти.

След нанесените от инженерите на Abt корекции по двигателя на автомобила, максималната му мощност вече достига респектиращите 221 кВт или 300 конски сили. Новата интерпретация- Abt TT-Sport, е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 256 км/ч. Германската тунинг- компания предлага още три версии на TT-Sport, гарантиращи максимални мощности от 240 и 270 конски сили. Топ- изпълнението обаче е 3.2 литровата VR6 модификация с максимален показател 310 конски сили.

Интересна особеност на екстериора на Abt TT-Sport е тази, че задният спойлер на автомобила е солиден и не се прибира автоматично, както е при серийната версия на модела. Спореде инженерите и дизайнерите на Abt Sportsline, представянето на TT-Sport на пътя е оптимално, когато той е екипиран с двадесетцолови алуминиеви джанти с гуми с размери 255/30 или деветнадесетцолови с гуми 255/35.

 
Keywords:   audi tt, fsi, sportsline
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...