Поредно признание за Fiat 500

Main January 28, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1663 views | no comments

Възродената легенда Fiat 500 записа още едно отличие в модерната си история. Този път признанието дойде от страна на списанието BusinessCar, което откри в мъника най- доброто предложение за годината в групата на градските автомобили.

Новата награда за Fiat 500 ще бъде записана в дългия списък, в който могат да бъдат открити признания като Автомобил на годината за Европа 2008, Автомобил на годината на CAR Magazine, Малък автомобили на годината на Fifth Gear и Най- добър градски автомобил на годината 2008 на Auto Express.

Fiat 500 завладя сърцата и душите ни от момента на своята първа поява", коментира Тристан Йънг, главен редактор на BusinessCar. За пореден път Fiat 500 спечели важна награда, от която ние разбира сме изключително доволни", сподели Андрю Хъмберстоун, управляващ директор на Fiat Group Automobiles UK. "След малко повече от година на пазара, 500 продължава да ни демонстрира колко точно медиите, индустрията и най- важното, нашите клиенти, го харесват.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...