Посветиха 911 на „Червения площад“

Main July 4, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6510 views | no comments

Porsche посвети специална версия на 911 на „Червения площад“ в Москва. Автомобилът е подготвен и поръчан от руското представителство на компанията по повод 50-годишнината на легендарния модел и 120-годишнината на московския ГУМ (съкр. от държавен универсален магазин). Затова и изданието се нарича GUM Red Square Edition. То ползва за основа версията купе с 4 задвижващи колела - Carrera 4S. Отличава се от стандартния модел по червения цвят на каросерията си, съвпадащ с логото на ГУМ, както и по накладките на праговете от неръждаема стомана с подсветка и надпис GUM Red Square. Салонът на специалната версия е решен в светлобежова кожа и червено дърво.
Част от обзавеждането на специалната версия са и пакетът Sport Chrono, спортните ауспуси и 20-инчовите джанти Carrera Classic.
Двигателят е 3,8-литров 6-цилиндров с макс. мощност 400 к.с. Съчетан е със 7-степенна механична предавателна кутия или 7-степенна роботизирана с два съединителя. Ускоряването от място до 100 км/ч става за 4,3 сек, а макс. скорост е 297 км/ч.

 
Keywords:   gum, Porsche, 911, red square
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...