ПОТВЪРДЕНИ СА ЦЕНИТЕ ЗА БЕЗКОМПРОМИСНИЯ ХИБРИД НА INFINITI

Main February 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4395 views | no comments

Източник: www.infinitibg.bg


Технологичният лидер Infiniti M35h е вече в продажба с цени от 113 909 .лева с ДДС.
Без компромиси между мощност и ефективност: 364 к.с., 7,0 л/100 км комбиниран и 162 г/км CO2
Системата от ново поколение Direct Response Hybrid" с мощен електромотор и литиево-йонен акумулатор
Изключително стандартно оборудване – включващо звукова система за предпазване на пешеходците
Нарежда се до Infiniti M37 и Infiniti M30d, за да завърши една несравнима серия с V6 двигатели


Хибридният седан на Infiniti, който поставя нови стандарти за мощност и ефективност, ще бъде с цени от 113 909 лева с ДДС при излизането си в продажба през следващите седмици.

При увеличение на цената в сравнение еквивалентния M30d дизел от едва 2134 лева, купувачите на Infiniti ще могат да изберат най-мощния, най-чист и най-високотехнологичен модел в новата серия на Infiniti M срещу малко повече от онова, което някои конкурентни марки добавят към цената за люк на покрива.

Новият Infiniti M35h се предлага в два варианта – GT и GT Premium, като и двата разполагат с прословутото със своята щедрост стандартно оборудване на Infiniti.

Като флагман на високите технологии на Infiniti, M35h се отличава с редица свръхмодерни конструктивни решения. Сърцето на автомобила е системата Direct Hybrid" на Infiniti – трансмисия от ново поколение, чиято конструкция с един електромотор и два съединителя осигурява мощност и ефективност без компромиси и в същото време подобрява скоростта на реакциите - основен фактор за удоволствието на водача при шофиране.

Освен това всички модели Infiniti M35h са оборудвани с новите системи за хибридно електрическо сервоуправление и регенериране на спирачната енергия, хибридно арматурно табло, показващо потоците на енергията и система за звуково сигнализиране за пешеходците (VSP).

Без конкуренция в сектора

Комбинацията от 364 к.с. мощност и ниски емисии в този хибрид на бензин/електричество с четири врати не е постигната от нито един бензинов, дизелов или хибриден съперник в сектора. M35h ускорява от 0 до 100 км/ч само за 5,5 секунди с емисии на CO2 от 162 г/км.

Infiniti M35h се нарежда до M37 с бензинов V6 и M30d с дизелов V6, за да завърши уникалната тройна атака в европейския сегмент на луксозните автомобили. Цените на цялата серия Infiniti M осигуряват внушително преимущество пред конкурентните модели със същата мощност и съпоставимо ниво на оборудване.

Цените на пълната серия M са както следва:

M37 GT 107 942 лева с ДДС
M30d GT 111 822 лева с ДДС
M35h GT 113 909 лева с ДДС

M37 GT Premium 119 774 лева с ДДС
M30d GT Premium 123 654 лева с ДДС
M35h GT Premium 125 787 лева с ДДС

M37 S 112 404 лева с ДДС
M30d S 116 283 лева с ДДС

M37 S Premium 124 236 лева с ДДС
M30d S Premium 128 115 лева с ДДС

Единствените допълнения са пакет Мултимедия и Forest AirTM за GT (6 207 лева) и боя металик (1 843 лева).

Всеки Infiniti M35h е стандартно оборудван с луксозни предни седалки от полуанилинова кожа с отопление и вентилация, биксенонови фарове с адаптивна система за следене на пътя при завой, електрическо регулиране на седалките и кормилната колона с отопление за волана, камера за обратно виждане и датчици за паркиране, дървени декоративни елементи от бял ясен, полирани със сребърен прах, и Music Box с твърд диск. Да не забравяме люка на покрива, круз контрола, двузоналния климатроник, системата за интелигентен достъп, възможностите за връзка с Bluetooth и iPod.

Идентичен в механично отношение, GT Premium се очаква да стане най-популярен с това, че предлага всички характеристики, които вече се свързват с името на върховия модел на Infiniti. Те включват някои от най-модерните системи за безопасност, лукс, удобство, комуникации и развлечение, предлагани някъде. Акцентите са навигационната система с 30-гигабайтов твърд диск, сензорен дисплей с висока резолюция, триизмерна графика и информация от пътеводителя Michelin; климатичната система Forest AirTM; аудиосистемата Bose® Premium Surround Sound с 16 високоговорителя; и свръхмодерният пакет за динамична безопасност, включващ системата за предотвратяване на сляпо петно" (Blind Spot InterventionTM), интелигентен круз контрол (ICC – Intelligent Cruise Control) и системи за предупреждение при напускане на лентата (LDW – Lane Departure Warning) и за предотвратяване на напускане на лентата (LDP – Lane Departure Prevention). GT Premium включва и новаторския екологичен педал (Eco Pedal) на Infiniti, който помага за икономията на гориво.

Изключителна ефективност

Системата Direct Response Hybrid" на Infiniti съчетава 3,5-литровия бензинов двигател V6 с мощност 306 к.с. с един-единствен електромотор с мощност 68 к.с. – един от най-мощните във всички хибриди досега, в конструкция с два съединителя, която увеличава максимално мощността и ефективността, за да осигури използване на тихото движение без вредни емисии при всяка възможност. С модерната регенерираща спирачна система и мощния литиево-йонен акумулатор, електромоторът сам може да захранва M35h за движение при скорости до 100 км/ч, като пренася предимствата на хибрида от градските улици на шосето. Изпитанията доказват, че в смесен режим на шофиране Infiniti M35h може да се движи изцяло на електричество до 50% от времето.

Именно поради тази причина M35h е първият хибрид в света стандартно оборудван със система за звуково сигнализиране за пешеходците. Системата за звуково сигнализиране за пешеходците за приближаващ автомобил (VSP – Vehicle Sound for Pedestrians) издава приятен, ненатрапчив звук с променлива честота и сила при скорост на автомобила до 30 км/ч.

При по-високите скорости на шосетата безкомпромисният характер на M35h означава ускоряване от 0 до 100 км/ч само за 5,5 секунди и максимална скорост от 250 км/ч. M35h обещава на притежателите изключителна икономичност при пътуване с постоянна скорост и пробег до около 1 200 км.

В духа на стремежа към съвършенство на Infiniti, M35h не прави компромиси с удоволствието за водача, като осигурява бързи реакции в пълния диапазон на скоростите, стабилността на задното движение и автоматична 7-степенна скоростна кутия.

 
Keywords:   b3, bd, bg, direct response, infiniti m37
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...