Представиха BMW Серия 3 Туринг

Main May 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5330 views | no comments

BMW представя новото BMW Серия 3 Туринг. С удължената си с 97 мм каросерия и увеличеното с 50 мм междуосие новото то предлага просторен гъвкав интериор. Пътниците на задните места се радват на 17 мм повече място за коленете и 9 мм повече пространство над главите
С увеличената си с 35 до 495 литра вместимост на багажника новото BMW Серия 3 Туринг поставя нов рекорд в своя сегмент. Над товарния ръб с височина само 62 см, който е защитен от лайстна от неръждаема стомана, могат да бъдат пренасяни до 7 стандартни каси с напитки или три части за голф.
Облегалката на задната седалка серийно е разделена в съотношение 40:20:40, което позволява постепенно увеличаване на вместимостта на багажника до максималните 1500 л.
Интериорът на новото BMW Серия 3 Туринг е идентичен с този на представения наскоро Седан.
Допълнителни акценти по отношение на дизайна на каросерията и интериора на новото BMW Серия 3 Туринг се поставят от опционалния М Спортен пакет.
При въвеждането на пазара на новото BMW Серия 3 Туринг то ще се предлага с три еластични и икономични двигатели, които работят с актуалната технология BMW TwinPower Turbo. Освен новият 4-цилиндров бензинов двигател за BMW 328i Туринг и модернизираният двулитров дизелов двигател на BMW 320d Туринг оптимизираният 6-илиндров дизелов мотор на BMW 330d Туринг също ще гарантира спортна динамика на управлението при значително намалени разход на гориво и нива на вредните емисии. Всички двигатели отговарят на нормата за вредни емисии EU5, а дизеловият агрегат на 320d опционално може да бъде оптимизиран до изискванията на EU6.
Моделите с механична скоростна кутия се оборудват с индикатор за превключване на предавките, който в комбинация с новия режим ECO PRO позволява максимална икономия на гориво. При 8-степенната автоматична трансмисия значителният потенциал за икономии се осигурява от минималното приплъзване в хидротрансформатора, високият коефициент на полезно действие, ниските загуби от триене и интелигентното управление на трансмисията. В сравнение с 6-степенната автоматична трансмисия на предишния модел разходът на гориво на новото BMW Серия 3 Туринг е по-нисък с 10 до 15 % в зависимост от двигателя. Друга технология от BMW EfficientDynamics, включена в серийното оборудване, е регенерацията на спирачната енергия.
Един от акцентите в новото BMW Серия 3 Туринг е и многоцветният Head-Up дисплей от най-ново поколение, който проектира всички важни данни за пътуването в брилянтна резолюция на предното стъкло в зрителното поле на водача.
Активният автопилот ACC с функция Stop&Go допълва функционалността на комфортните опции. ACC Stop&Go позволява комфортно движение по магистрали и междуградски пътища с желаната дистанция до движещите се отпред автомобили и регулира скоростта до състояние на покой в натоварен трафик.
В края на 2012 г. гамата от двигатели на новото BMW Серия 3 Туринг ще бъде допълнена с три двигателя, които вече се монтират при седана. Всички двигатели са още по-икономични и екологични от предшествениците си. При BMW 320i 2,0-литровият 4-цилиндров бензинов двигател с технология TwinPower Turbo развива мощност 135 кВт/284 к.с. при 5000 об/мин и макс. въртящ момент от 270 Нм още при 1250 об/мин. При новото BMW 318d Туринг дизеловият двигател развива 105 кВт/143 к.с. при 4000 об/мин, макс. въртящ момент е 320 Нм и е на разположение между 1750 и 2500 об/мин. Особено икономично настроеното BMW 316d Туринг развива 85 кВт/116 к.с. при 4 000 об/мин и макс. въртящ момент от 260 Нм между 1750 и 2500 об/мин.



За повече информация изтеглете прикачените файлове





 
Keywords:   bmw, bmw 3, bmw turbo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...