Представят Megane RS на голф-игрище „Света София“ този уикенд

Main June 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6025 views | no comments

Голф-турнирът Renault Cup ще се проведе този уикенд на игрището „Света София“ в Равно поле. По време на събитието ще бъде представен и новият Renault Megane RS, като всички голфъри и почитатели на автомобилите ще имат възможност да участват в тест драйв, организиран от Renault.
Началото на турнира е на 9 юни, събота в 8,30 ч. Играчите ще бъдат разпределени в 2 дивизии. Първата, „А“, е с хендикап 0 – 14 и индивидуален строук плей на 36 дупки, а дивизия „В“ е с хендикап 15 – 28 и индивидуален стейбълфорд на 36 дупки.
Тестът на Renault Megane RS е в двата дни от 9,00 до 17,00 ч.
От тази година френският производител обнови спортния си модел. Мощността на форсирания двигател вече е 265 к.с., въртящият момент също е увеличен с 20 Нм - до 360 Нм. В резултат на това ускоряването от 0 до 100 км/ч за 6,0 сек и постига макс. скорост от 254 км/ч. Това обаче е валидно за режим Sport, докато при нормален двигателят генерира предишните 250 к.с. Версията Megane RS 265 Cup се отличава преди всичко с настройките на окачването.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...