Прогресът в Рено продължава

Main July 1, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2552 views | no comments

Стартиращият от пета позиция в старта за Гран при на Франция Джанкарло Фисикела продължава да вярва, че не е изтръгнал максимума от възможностите на болида си R27. Целите му за утрешното състезания са свързани с борба с автомобилите на вече преките конкуренти от отбора на БМВ-Заубер.

"Резултатът ни в днешната квалификация ясно показва прогреса в представянето ни. Той се дължи основно на новите елементи, които внедрихме в болидите ни преди този уикенд, уверява Фиси. – В момента усещам колата по много по-добър начин. Силите на прилепяне също са много по-големи и резултатът от усилията ни е на лице – успяхме, макар и малко, да стопим разликата с лидерите. В момента усещам прилив на мотивация, защото чувството да виждаш резултата на усилията си е много приятно. Стратегията ни за състезанието е много добра, така че гледам с оптимизъм към предстоящата надпревара.”

Неговият съотборник Хейки Ковалайнен ще стартира точно зад него и също изглежда доволен от постигнатото. "Все още имаме какво да покажем, но и шестата позиция е много добър резултат за мен. Представянето ни в последните състезания показва, че се намираме в добра форма, така че да изчакаме състезанието и да видим как ще протекат събитията", добави Хейки.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...