Производството на Lamborghini Aventador достигна 2000 бройки

Main June 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11665 views | no comments

Lamborghini обяви, че производството на Aventador е достигнало 2000 бройки. Автомобилът бе представен през март 2011 г. в Женева, след което към него се присъедини вариант Roadster, а през април изданието Anniversario. С продукция от 5 автомобила седмично, бройката на Aventador достигна 2000 бройки за около две години.
Собственикът на 2000-ният модел е изпълнителен директoр на AT&T и е притежател и на Gallardo LP 550-2 Spyder. Той решава да си поръча Aventador след тест драйв на Lamgorhini в Палм Бийч.
Lamborghini Aventador доказа, че е значително по-успешен от своя предшественик Murcielago, от който компанията достигна продукция от 2000 бройки за цели четири години и половина.
От компанията разкриха, че имат достатъчно поръчки на Aventador и Aventador Roadster, които ще се произвеждат през следващта една година.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...