Първи снимки на прототипа Infiniti Etherea

Main February 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3803 views | no comments

Infiniti представи първите изображения на прототипа, който ще покаже на автомобилното изложение в Женева през март. Този компактен луксозен модел, наречен Etherea, показва как би могъл да изглежда бъдещият начален модел в гамата на Infiniti.
Снимките разкриват една еволюираща идентичност на Infiniti, чийто профил се различава напълно от всички настоящи представители на луксозния компактен клас.
Etherea е създаден под ръководството на главния вицепрезидент по дизайна Широ Накамура и съчетава елементи на купе, седан, хечбек и дори кросоувър в една силно пластична, почти еднообемна форма.
Дългият 4,4 м автомобил е наистина компактен и същевременно просторен и практичен, благодарение на нова механична конфигурация и новаторска организация на вътрешното пространство.
Сред изненадите в него са високотехнологичните нови интерпретации на традиционни японски материали и покрития, както и някои дизайнерски елементи, целящи да поставят акцент върху бъдещите серийни модели, включително силно отличителната сърповидна C-колона, показана за първи път в концепцията Essence.
Etherea ще направи световния си дебют на щанда на Infiniti (зала 1, щанд 1030) в 12.15 ч местно време на 1 март 2011 г.

 
 

Images Gallery


 

BMW разкри ActiveE BMW разкри ActiveE
February 15, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...