Първият Bosch Diesel Center в страната ни е обновен

Main October 11, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6205 views | no comments

Днес в столицата бе открит обновеният „Супер Дизел“, първият сертифициран Bosch Diesel Center в страната ни. Тържеството съвпадна с двайсетгодишнината на сервиза, тръгнал от скромен гараж през 1985 г. с малък персонал от двама души, единият – Цветан Цветанов, основателят. През 1999 г. той e сертифициран от немската компания.
Днес лентата на обновения център бе прерязана от него, както и от г-н Клаус Хютелмайер, президент на Bosch Австрия, отговорен за Средна и Източна Европа и Бригите Ебле, генерален директор за България и Румъния. Освещаване направи и архимандрит Алексий Тасев.
Центърът се намира на „Околовръстен път“ 70, кв. „Драгалевци“.
Днес „Супер Дизел“ е гаранционен сервиз на Bosch за дизелови компоненти и разполага с оборудване, отговарящо на всички норми на компанията. От особена важност са фирмените стендове общо шест на брой от последно поколение с висока прецизност на измерванията и регулировките, гарантираща оптимална работа на двигателя, съобразена с високите изисквания, наложени от Euro нормите за вредни емисии.
Основните услуги, които центърът предлага, са диагностика и ремонт на всички видове BOSCH, DELPHI, DENSO и SIEMENS Common Rail помпи и инжектори, както и на помпи-дюзи UPS/PLD и UIS/PDE, сезонни сервизни инспекции (подготовка за лятна отпуска, за зимните месеци), смяна на масла и продажба на Castrol, TOTAL, Liqui Moly, OPEL, Mobil 1, инспекция на сигурността на автомобила, диагностика на горивна система при покупко-продажба на автомобил, пълна гама резервни части от оригинални BOSCH, DELPHI и DENSO и др.



Видео

 
Keywords:   bosch diesel
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...