Пътната обстановка днес, 12 септември

Main September 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7875 views | no comments


Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки са предимно сухи.

Състояние на Автомагистралите:

- АМ "Тракия" : Област София: тунел „ Траянови врата” - лява тръба/ посока Пловдив – София/ за периода от 09.09. до 13.09.2013 г – до 14.00 ч в района на тунела ще бъде въвеждана временна организация на движението /ВОБД/ за светлата част на денонощието. Движението на МПС ще бъде затваряно за една от лентите за движение и пренасочвано в съседната. Област Пазарджик: на км 80+900 ляво до км 90+000 ляво – посока София поради ремонт се затваря с интензивна и аварийна лента. Движението ще се извършва по изпреварващата лента .

Алтернативен маршрут:

В посока София - Пловдив: АМ „Тракия“ при пътен възел „Мирово“ - по главен път I-8 София – Пловдив, през гр. Момин проход, Костенец, Белово до гр. Септември. От гр. Септември по път III-8402 Септември – Виноградец, през с. Злокучене, с. Карабунар и с. Виноградец до пътен възел „Церово“ и включване в АМ „Тракия“.
В посока Пловдив – София: АМ „Тракия” при пътен възел „Церово“ по път III-8402 Септември -Виноградец, през с. Виноградец, Злокучене до гр. Септември. От гр. Септември по главен път I-8 София - Пловдив през Белово, Костенец, Момин проход до пътен възел „Мирово“ и включване в АМ „Тракия“.

Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация;

Път ІІ-13 „ Кнежа-Искър-Долни Дъбник” – от км 82+922 до км 89+728 - Забрана за движение на МПС поради извършване на строителни работи. Срокът за приключване на строителните работи е удължен за неопределено време. Обходен маршрут: Кнежа-Гостиля-Староселци-Горна Митрополия- Плевен;

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 33 ПТП с петима загинали и 44 ранени, от които четирима с опасност за живота. За района на София са се случили 187 леки и седем тежки ПТП с 12 ранени.

Публикуваме тази информация със съдействието на Агенция Пътна Инфраструктура, центъра за информация при направление „Пътна полиция“ и СБА. За допълнителни въпроси натиснете тук


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...