Рeволюционният електрически Opel Ampera за първи път в България

Main June 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4225 views | no comments

Тази година Opel ще участва на Автомобилен салон София 2011 на щанд с размер от 424 кв.м. Търговците на тримата софийски дилъри на Opel (Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто), както и на дилъра на Opel в Русе – Автосвят, ще посрещат и консултират посетителите. На щанда ще бъдат изложени общо 9 експоната на марката, от които новият Opel Astra Sport Tourer, обновената Corsa и новият динамичен кросоувър Antara ще направят своите първи публични изяви.
Флагманът на марката Insignia, носител на званието „Автомобил на годината 2009” за Европа, както и „Автомобил на годината 2010” за България и още над 40 международни награди, ще бъде представен във версиите си седан и Sports Tourer. На щанда на Opel посетителите ще открият и добре познатия им бестселър в сегмента на многофункционалните ванове Zafira.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...