Разбулиха официално Renault Latitude у нас

Main February 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4303 views | no comments

Официалната българска премиера на Renault Latitude се състоя вчера в столичния хотел Hilton. Ники Сотиров в компанията на балет „Арабеск”, както и Васил Петров, Кристиан Коев, Роберта и Руди представиха своето усещане за модела.
Автомобилът впечатлява с просторния си интериор и балансиран дизайн. Всяко пътуване на борда му се превръща в уникален момент. Доказателство за този комфорт е например напълно новият йонизатор, който пречиства въздуха и осигурява здравословен и успокояващ климат, пакет Relax с два аромата парфюм, както и шофьорска седалка с масажна функция, която масажира гърба на водача според избрания режим и интензитет.
Обзавеждането на Renault Latitude включва още впечатляваща гама аудио системи (3D Sound by Arkamys и Bose Sound System), както и вградени навигационни (Carminat TomTom и Carminat Bluetooth DVD), функция Bluetooth и възможност за дигитално свързване Plug & Music, сензори, подпомагащи паркирането отпред и отзад, както и камера за задно виждане, карта Renault „Свободни ръце”, автоматична паркинг спирачка, електрически панорамен покрив, електронен тризонов климатик и много други удобства, които ще ви накарат да забравите напълно умората по време на път.
Благодарение на мощните двигатели – като новия V6 dCi с мощност 240 к.с и използването на многозвенно задно окачване, инженерите са получили възможност да осигурят на пътуващите перфектно съчетание между комфорт и прецизно управление на автомобила.
Не бива да забравяме и щедрите размери на Latitude, които осигуряват просторна пътническа кабина, а пространството за коленете на пътуващите отзад е най-голямото в този клас – 253 мм.
Renault Latitude е разработен в рамките на алианса Renault-Nissan и в автомобила са използвани технически решения, доказали своята надеждност – ABS, антиблокираща система на спирачките, ESC, адаптивни въздушни възглавници, двойни сензори за страничен удар, круиз контрол с ограничител на скоростта, система за следене на налягането в гумите и биксенонови адаптивни фарове в завой.
И всичко това можете да получите на цена от 40 472 лв. с ДДС. V6 версията съответно ще ви струва 61 592 лв. с ДДС.
През май 2011 г. Renault Latitude ще е официален автомобил на Филмовия фестивал в Кан и на борда му ще се возят някои от най-големите звезди на световното кино, което е поредното доказателство за изключителността му.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...