Разкриха новия Mercedes CLS

Main August 18, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1385 views | no comments

Разкриха новия Mercedes CLS. В интернет се появиха първите компютърни графики на модела и снимки от теста на маркиран CLS на пистата „Нюрбургринг”. Както се очакваше, дизайнът му е вдъхновен от E-Class и концепцията Shooting Brake. От графиките и снимките се виждат още раздути калници и LED технология, която е интегрирана освен в светлините и във фаровете за мъгла. Отвътре кабината разполага с кожен салон, дървени украшения и метални аксесоари, както и с нов волан.
Под капака вариантите ще са няколко – 250 CDI с 204 к.с.; 350 CDI с 265 к.с.; 3,5-литров V6 агрегат с мощност 306 к.с. и 4,7-литров V8 двигател с два турбокомпресора и мощност от 435 к.с. Спортният вариант CLS 63 AMG ще се задвижва от 5,5-литров V8 с два турбокомпресора, който ше произвежда максимална мощност от 544 к.с. и въртящ момент от 800 Нм. Системата AWD ще се предлага като опция за версиите 350 CDI и 500. Европейските продажби на новия Mercedes CLS се очаква да стартират през януари 2011 г.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...