Ралф: - Не вярвам Михаел да се върне

Main March 11, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2479 views | no comments

Седемкратният световен шампион пожела успех на Ферари
Пилотът на Тойота Ралф Шумахер обясни отношенията си с брат му Михаел. “За нашите отношения са писани доста глупости, заяви Ралф. – Разбира се, че понякога сме се карали, друг път сме имали различни мнения. Но това е нормално. Защото сме имали страхотни моменти заедно, разменили сме важни и интересни идеи. В крайна сметка, ние сме братя, една плът и кръв.”
Ето какво каза Ралф за случката в Монако през 2005 година (изпреварване на Михаел с 270 км/ч), когато само бързата реакция на малкия брат предотврати ужасна катастрофа между двамата.
Тогава яростният Ралф каза: “Имах чувството, че Михаел е останал без мозък”. Шампионът му отговори: “Това е състезание, не сме тук да пием кафе.” Ралф добави: “Но не сме тук да създаваме ситуации, които поставят другите в смъртна опасност!”
След две години мнението на Ралф вече звучи по друг начин: “Мисля, че тогава Михаел прекали, защото атакува много остро. Но всичко бе окей.”
Ралф призна, че двамата с Михаел често говорят по телефона. “Миналата седмица ми се обади и ме попита как ми се струват новите гуми на Бриджстоун, разказа Ралф. – “Ти щеше да им се кефиш. Ти си един от малкото, които ги е използвал няколко пъти”, отговорих му аз.”
Запитан вярва ли в евентуалното завръщане на Михаел, Ралф отговори: “Това със сигурност интересува много хора. Лично аз не вярвам да стане. Но той пак ще бъде на пистите. Със сигурност ще тества. Повече не мога да кажа.”
В същото време Михаел Шумахер пожела успех на тима на Ферари. “Усещам, че сме добре подготвени за първото състезание, в което със сигурност ще се представим много добре, каза седемкратният световен шампион. – Очаквам оспорвана битка и вълнуващ сезон. Стискам палци и желая успех на Ферари.”

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...