Роберто Кавали създаде уникален Paceman

Main May 27, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5445 views | no comments

MINI се обедини с модния дизайнер Роберто Кавали за създаването на уникален Paceman, специално за благотворителното събитие Life Ball AIDS, което се организира всяка година от 2001 г. насам.
Life Ball MINI бе разкрито във Виена от италианския моден дизайнер и жена му няколко часа преди да участва на благотворителния търг в двореца Хофбург, приходите от който ще отидат за проекти, ангажирани с борбата срещу СПИН.
Единственото по рода си MINI Paceman е решено в ексклузивен екстериорен цвят, познат на Кавали и автомобилите му, боя, която променя цвета си от черно в кафяво според честотата на светлинта. Колата разполага с огромно лого на Кавали, позиционирано на покрива, както и с подписа му на едната врата. Джантите, страничните огледала, фаровете, стоповете и радиаторната решетка са покрити със златиста боя.
Интериорът също е уникален. Той е изцяло в червено с контрастиращи позлатени елемени, като декоративните шевове по кожените седалки, централния скоростомер и вентилационните отвори. Добавени са екстравагантни животински щампи върху облицования в кожа волан. Логото на Кавали също присъства върху облегалките на седалките и сенниците.

 
Keywords:   aids, life ball, Mini, paceman
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...