Румен Дунев - двоен български шампион

Main November 9, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1836 views | no comments

През изтеклите почивни дни Румен Дунев стана шампион на България на писта и то само 3 седмици след като спечели националната рали титла (Супер 1600 – А6). Сочен като победител още преди последното състезание, пилотът от София завърши състезанието с почести: с първо място на старта (пол-позиция), най - добра обиколка и победа в неделното състезание той не остави никакъв шанс на своите противници. Така той постигна изключителна двойна победа "рали – писта, което го превръща в най-успешия пилот на страната.
Излизайки от колата, Румен Дунев изрази радостта си: "Невероятно е да получиш 2 титли в рамките на един месец, наистина ми е много трудно да повярвам. Ние постигнахме всички цели, които си бяхме поставили в началото на сезона. Екипът свърши изключително добре работата си, като ставаше все по-добър след всяко състезание и така ние постигнахме този резултат. Нашите партньори Мелексис, Мъндей, Руди-96 и Тексако ни се довериха напълно и е наистина прекрасно, че имаме възможността да им се отблагодарим по този начин. Без тяхната подкрепа нищо от това не би било възможно.
Попитахме Румен за неговите бъдещи планове и той отговари с широка усмивка: В момента Никола Треан, мениджърът на екипа, и аз работим върху един още по-мащабен проект, за който ще мога да дам повече информация в следващите няколко дни. Бъдете търпеливи.
В очакване да научим повече, можем да поздравим Румен за това уникално постижение и да му пожелаем успех в бъдещите състезания.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...