Салонът във Франкфурт посреща журналисти от утре

Main September 9, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6860 views | no comments

И тази година международният автомобилен салон във Франкфурт внимание ще приковават бързи, но икономични суперавтомобили, наред с по-обикновени всекидневни нови модели. Производителите ще покажат и своите концептуални разработки, които ще диктуват модата в бранша през следващите години.
Грандиозното шоу отваря врати за медиите от утре, като първа ще е пресконференцията на BMW Group, следвана от тези на Opel, Tesla, Audi, Aston Martin и останалите участници. Шестдесет и петото издание на IAA, както е известно изложението в професионалните среди, ще посрещне широката публика от 12 до 22 септември. В тазгодишното му издание се включват около 1000 изложители от над 34 страни, които ще покажат новостите си на обща площ от 230 000 кв. м. Последното състояло се изложение във Франкфурт през 2011 г. събра приблизително същия брой участници и по време на събитието покривалото падна от над 100 нови модела. Тогава салонът привлече около 800 000 посетители и 11 000 акредитирани журналисти от 90 страни.
И тази година наши представители ще посетят изложението и ще ни захранват със случващото се от мястото на събитието. Повече информация за IAA 2013 можете да откриете на официалния сайт на мастития автомобилен форум – http://www.iaa.de/.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...