Свежи “USB продукти” от MINI

Main March 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4573 views | no comments

MINI Lifestyle Collection разпространи информация за няколко нови продукта, които са включени в портфолиото й, и които обещават да придадат допълнителна свежест в ежедневието ни.

Новото попълнение в гамата на MINI Lifestyle Collection са няколко модела стилни USB флаш памети, най-интересният от които наподобява контактен ключ на представител на модерната гама автомобили MINI. При свързването на устройството (8 гигабайта памет) към компютъра се включва LED подсветката на червения външен ринг.

Интересни предложения са и MINI USB Stick Bulldog (4 гигабайта), както и оптичният "мишок MINI Liquid USB Mouse, в задната част на който плува миниатюра на MINI.

Повече информация за новите "USB продукти на MINI Lifestyle Collection можете да открите на Интернет адрес www.MINI.de, както и в някои от дилърските центрове на легендарната марка.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...