Сервизна кампания за Renault и Dacia у нас

Main May 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7890 views | no comments

От днес стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване. Собствениците на автомобили Renault и Dacia могат да се възползват в оторизираните сервизи на двете марки в страната от фиксирани пакетни цени (с включен труд по смяна и оригинални резервни части, доставени от производител) за 10 различни сервизни операции.
В тях са включени различни филтри, запалителни свещи, предни накладки, спирачни дискове, акумулаторни батерии, ангренажни ремъци и съединители. Всички тези предложения важат за цялата моделна гама на Dacia. А моделите Renault, за които се отнасят офертите, са Twingo I, Clio I, Clio II, Megane I, Megane II, Laguna I и Laguna II. Кампанията е валидна до 30 юни 2012.
Моделите ветерани, които толкова години служат вярно на собствениците си, се награждават с моторно масло Elf SPORTI TXI 10W40, оригинален маслен филтър и труда по смяната на маслото и филтъра на изключителната цена за бензиновите модели - 48 лв. с ДДС, и 55 лв. с ДДС – за дизеловите версии. Предложението се отнася за моделите ветерани в лицето на Renault 19, Twingo I, Clio I, Megane I и Laguna I и е валидно до 31 август 2012 в оторизираните сервизи на Renault в страната.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...