Серийният LADA Largus на изложение в Москва

Main July 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12605 views | no comments

LADA Largus e първият съвместен проект на АВТОВАЗ и алианса Renault-Nissan. Става въпрос за комби на базата на платформата B0, която руската компания ще пуска в 5- и 7-местно изпълнение. Серийното производство започва от първото полугодие на 2012 г. В гамата на руско-френско-японското чудо ще има и версия фургон. Серийният Largus дебютира на специално изложение в московския „Манеж”, посветено на 45-годишнината от създаването на АВТОВАЗ.
Моделът хармонично съчетава динамичния дизайн на каросерията и съвременния интериор. Просторният салон на автомобила позволява въвеждането на допълнителен ред седалки и обезпечава комфортно разположение на седем възрастни пътника. Благодарение на сгъваемите задни седалки LADA Largus с лекота се трансформира за всякакви нужди. Регулируемите по височина шофьорска седалка и волан осигуряват оптимално удобство за водача, а климатикът и аудиосистемата МР3 CD увеличават усещането за комфорт.
В зависимост от степента на обзавеждането автомобилът ще е с въздушни възглавници за предните две места, странични въздушни завеси, триточкови колани и система ISOFIX за детско столче.
До 2540 л ще е товарният обем на „баничарката”.
Засега производителите още доуточняват цените, но официално са обявили, че започват от 340 хил. рубли (около 8569 евро). Подробни технически характеристики ще бъдат представени по-късно. Засега е предвидено комбито и фургонът да се предлагат с 1,6-литрови 8 или 16-клапанни мотори със смесен разход не по-висок от 8,1 л/100 км.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...